Logo Marveld

Vakantiepark in de Achterhoek

Op zoek naar een vakantiepark in de Achterhoek? Dan moet je bij Marveld Recreatie zijn.

Op ons vakantiepark valt van alles te beleven voor jong en oud. Of het nu is voor een actieve of ontspannen vakantie, bij vakantiepark Marveld zul je je geen moment vervelen.

Ons vakantiepark ligt in het hart van de Achterhoek en grenst aan het stadje Groenlo, een prachtige locatie voor diverse activiteiten. De Achterhoek is natuurlijk bekend om haar bier (Grolsch) en de voetbalclub de Graafschap, maar naast dat valt er in de Achterhoek nog veel meer te beleven. De Achterhoek heeft namelijk een rijke historie. Dat is te zien aan de diverse kastelen, historische steden, de (kleinschalige) museums en de Hanzesteden. Naast deze activiteiten kun je heerlijk uitrusten op ons vakantiepark. Bij ons kun je terecht in een bungalow, hotelkamer of op de camping. Neem een plons in het subtropische zwembad; het zwemparadijs met meerdere waterglijbanen zorgt voor dolle pret!

Faciliteiten van ons vakantiepark

Een kleine greep uit de faciliteiten op ons vakantiepark in de Achterhoek

Daarnaast heeft ons vakantiepark een dagelijks geopende supermarkt, een kapper en diverse restaurants voor een heerlijk Achterhoeks diner.

Vakantiepark met subtropisch zwembad, buitenzwembad en glijbanen

Marveld badkamer Luxe Vijver Villa

Bungalow in de Achterhoek

Onze bungalows bieden een heerlijke plek voor uw welverdiende vakantie of een gezellig weekend met vrienden of familie. Onze bungalows zijn beschikbaar voor 4 tot 8 personen en zijn van alle gemakken voorzien. In de meest luxe bungalows vindt u zelfs een infrarood sauna of een complete welnessruimte met een whirlpool.

Dit maakt uw vakantie op ons vakantiepark in de Achterhoek natuurlijk tot een geweldige vakantie. Bekijk hier ons aanbod aan bungalows.

Boek nu een bungalow
Kinder camping Achterhoek Marveld

Kamperen in de Achterhoek

Kamperen met alle mogelijke voorzieningen? Dat kan op ons vakantiepark in de Achterhoek. Marveld Recreatie heeft verwarmde en hygiënische toiletgebouwen, uitgebreide wasgelegenheden met familiedouches, wasmachines en wasdrogers. Of je boekt gewoon een plaats met privé sanitair.

Boek nu een kampeerplaats
Havezate Marveld

Overnachten in hotel Havezate Marveld

Havezate Marveld telt 36 luxe appartementen geschikt voor 2 tot 4 personen, een romantische Torenkamer, ontbijtzaal, vergaderruimte en luxe wellness. Een verblijf in één van de appartementen staat garant voor een zorgeloze tijd. Dankzij de luxe en complete inrichting ontbreekt het je aan niks. Maak gebruik van de faciliteiten van het nabijgelegen vakantiepark.

Boek nu een hotelkamer

Vakantiepark Achterhoek: ANWB TOP 5 sterren

Ook in 2022 heeft Marveld 5 sterren mogen ontvangen van ANWB TOP campings. Daarmee behoort ons vakantiepark tot één van de beste campings in Nederland en daar zijn we trots op!

Reserveren?

Een vakantie op Marveld reserveren? Dat kan! Boek direct online of bel met onze reserveringslijn op (0544) 466 000.