Logo Marveld

Vakantiepark in de Achterhoek

Op zoek naar een vakantiepark in de Achterhoek? Dan moet je bij Marveld Recreatie zijn.

Op ons vakantiepark valt van alles te beleven voor jong en oud. Of het nu is voor actieve vakantie of je gaat liever heerlijk luieren, bij vakantiepark Marveld zul je je geen moment vervelen. Marveld is een prachtig vakantiepark in de Achterhoek. 

Ons vakantiepark ligt in het hart van de Achterhoek en grenst aan het stadje Groenlo, een prachtige locatie voor diverse activiteiten. De Achterhoek is natuurlijk bekend om haar bier (Grolsch) en de voetbalclub de Graafschap, maar naast dat valt er in de Achterhoek nog veel meer te beleven. De Achterhoek heeft namelijk een rijke historie. Dat is te zien aan de diverse kastelen, historische steden, de (kleinschalige) museums en de Hanzesteden. Naast of na deze activiteiten kun je natuurlijk prinsheerlijk uitrusten op ons vakantiepark of hotel Havezate in de Achterhoek of een plons nemen in ons subtropische zwembad.

Kamperen op een vakantiepark in de Achterhoek

Kamperen met alle mogelijke voorzieningen? Dat kan op ons vakantiepark in de Achterhoek. Marveld Recreatie heeft verwarmde en hygiënische toiletgebouwen, uitgebreide wasgelegenheden met familiedouches, wasmachines en wasdrogers of je boekt gewoon een plaats met privé sanitair.

Faciliteiten van ons vakantiepark

En dat is niet alles wat wij te bieden hebben in de Achterhoek. Een kleine greep uit de faciliteiten op ons vakantiepark in de Achterhoek

Daarnaast heeft ons vakantiepark een dagelijks geopende supermarkt, een kapper en diverse restaurants voor een heerlijk Achterhoeks diner.

Overnachten in een bungalow

Marveld is niet een vakantiepark met alleen kampeerplaatsen, Marveld biedt ook ruime bungalows aan in de Achterhoek. Onze bungalows zijn beschikbaar voor 4 tot 8 personen en zijn van alle gemakken voorzien. In de meest luxe bungalows vindt u zelfs een infrarood-sauna of een complete welnessruimte met een whirlpool voor zes personen. Dit maakt uw vakantie op ons vakantiepark in de Achterhoek natuurlijk tot een geweldige vakantie.

Vakantiepark Achterhoek: ANWB TOP 5 sterren

Ook in 2021 heeft Marveld 5 sterren mogen ontvangen van ANWB TOP campings. Daarmee behoort ons vakantiepark tot één van de beste campings in Nederland en daar zijn we trots op.

Reserveren?

Een vakantie op Marveld reserveren? Dat kan! Boek direct online of bel met onze reserveringslijn op (0544) 466 000.