Logo Marveld

Kamperen in Gelderland

Op zoek naar een camping in Gelderland? Camping Marveld Recreatie in Groenlo is de ideale plek om uw kampeervakantie door te brengen! Ontdek onze camping en boek direct uw kampeerplaats op ons vakantiepark in Gelderland. Alle kampeerplaatsen zijn 100m2 groot, beschikken over 6 ampère stroom (zelf te verhogen tot 16), waterkraan en televisieaansluiting. Het subtropisch zwembad, buitenzwembad en alle waterglijbanen zijn onbeperkt inbegrepen.

Boek nu een kampeerplaats

Kamperen in Gelderland

Gelderland heeft veel moois te ontdekken! Of u nu kiest voor een vakantie met rust, ruimte en natuur, of een actieve vakantie kiest waarin je veel wilt zien en doen: bij Marveld kan het allebei. Vanaf de camping kunt u al wandelend of fietsend het coulisselandschap in de Achterhoek verkennen. Geen fiets mee op vakantie? Huur er dan één bij onze fietsverhuur. Bij onze receptie kunt u bij het inspiratiepunt zelf wandel- en fietsroutes samenstellen.

Naast alle faciliteiten van het park is er ook in de omgeving veel te doen voor jong en oud. Met diverse musea, kastelen, gezellige restaurants en historische steden hoeft u zich in de Achterhoek geen moment te vervelen. Bekijk hier onze tips voor uitjes in de buurt!

Meer informatie
kamperen Marveld

Kamperen in Gelderland

Kamperen is voeten in het gras, tijd voor elkaar, een praatje maken tijdens de afwas en lekker veel buiten zijn. Alle kampeerplaatsen beschikken over:

  • 100 m2 groot
  • tapkraan
  • tv-aansluiting
  • wifi voor twee apparaten
  • stroomvoorziening
  • toegang binnen- en buitenbad
  • Gedeeld sanitair

De sanitairgebouwen zijn verwarmd en beschikken over uitgebreide wasgelegenheden met familiedouches, aparte toiletten, wasmachines en drogers. Wilt u liever uw eigen sanitair? Boek dan een kampeerplaats met privé sanitair. Hierbij heeft u uw eigen douche, toilet en wastafel.

Boek hier uw kampeerplaats

Camping met vele faciliteiten

Geniet van de vele faciliteiten op onze camping. Van pitch- en putt tot footgolf, bowling, midgetgolf, diverse speeltuinen, een subtropisch zwembad met vele waterglijbanen, restaurants en meer: er is genoeg te doen bij Marveld. Voor een leuke tijd hoeft u de camping niet af! Bekijk hier de faciliteiten op onze camping in Gelderland.

Bekijk hier onze faciliteiten
Kamperen Marveld

Het hele jaar door kamperen op onze camping in Gelderland

De faciliteiten zijn het hele jaar door elke dag geopend en in de vakanties en de weekenden draait onze animatie op volle toeren. Waar veel campings de deuren sluiten in oktober, kunt u op onze camping ook in de wintermaanden terecht. Geniet van de winterse natuur en frisse buitenlucht. In de herfst is er voor kampeerders een speciale herfstaanbieding en in de winter een winteraanbieding. Van december tot maart staat er een overdekte kunstijsbaan. Marveld is ieder seizoen bijzonder!

Meer informatie