Arrangementen en kortingen 2016

Voordelig op vakantie

Bij Marveld Recreatie kun je voordelig je vakantie boeken. Zo is een tweede bungalow voor de halve prijs te reserveren of krijg je een derde bungalow voor 20% korting! Wil je lekker genieten van een weekend waarin vrijwel alles voor je geregeld is? Boek dan het Marveld ontspan en geniet weekend!

De kortingen 2016 zijn van toepassing in de periode:
4/1 tot 25/3, 29/3 tot 29/4, 9-5 tot 13-5, 17/5 tot 8/7, 2/9 tot 14/10 en 28/10 tot 23/12.

Klik hier voor de arrangementen van 2017
 
Download prijslijst in PDF formaat

De tweede bungalow voor de halve prijs!

Bij de reservering van twee bungalows bij een gelijktijdig verblijf binnen de aktieperiode krijg je maar liefst 50% korting op de huurprijs van de tweede bungalow zoals deze vermeld staat op de prijslijst 2016.

– Indien er twee verschillende typen bungalows gereserveerd worden, is de korting van toepassing op het type met de laagste huurprijs.

– Deze korting geldt zowel voor de weekenden, midweken als weken (of combinaties hiervan) binnen bovengenoemde aktieperiode.

Deze actie geldt niet voor type Duo4.

De derde bungalow met 20% korting!

Boek je binnen de aktieperiode ook nog een derde bungalow met een gelijktijdig verblijf dan krijg je op deze bungalow 20% korting.

– Indien je 3 bungalows boekt voor een weekend, midweek, week of combinatie hiervan betaal je de 1e bungalow met de hoogste huurprijs volledig, van de tweede bungalow wordt de 50% in mindering gebracht en van de 3e bungalow wordt 20% in mindering gebracht.

– Deze korting is niet geldig in combinatie met de jonge gezinnen korting OF 55+ korting en/of andere aanbiedingen.

Jonge gezinnen korting en 55+ korting

Gezinnen met minimaal 1 kind onder de 6 jaar of 55-plussers kunnen gebruik maken van OF de jonge gezinnen korting OF de 55+ korting! Je krijgt 20% korting op de huurprijs van een bungalow binnen de aktieperiode voor een week of een midweek.

 • Je dient bij boeking de leeftijden door ter geven van de deelnemende personen, bij aankomst moet een geldig legitimatiebewijs te worden overlegd. Wie hieraan niet kan voldoen is alsnog de volle huurprijs verschuldigd.
 • De jonge gezinnen korting of 55+ korting geldt voor 1 bungalow en is niet geldig in combinatie met de 3e bungalow korting en/of andere aanbiedingen.
 • Indien je 2 bungalows boekt voor een week of midweek in de geldende aktie periode kun je deze korting combineren met de tweede bungalow voor de halve prijs! In dat geval betaal je de 1e bungalow volledig, van de 2e bungalow wordt eerste de 50% korting in mindering gebracht en vervolgens de jonge gezinnen korting OF 55+ korting.

Marveld Ontspan - en geniet weekend

Wil je lekker genieten van een weekend waarin vrijwel alles voor u geregeld is? Boek dan het Marveld ontspan en geniet weekend!

Inbegrepen zijn:

 • Koffie met gebak bij aankomst
 • Vrijdag, zaterdag en zondag uit- eten arrangement
 • Zaterdag, zondag en maandag ontbijt
 • Internet in de bungalow
 • Opgemaakte bedden
 • 1 Handdoekpakket per persoon
 • 1 Theedoek pakket per bungalow
 • 1 uur bowlen per bungalow
 • Een bos bloemen en een fles wijn staan klaar in de bungalow

Naast de bungalowhuur betaalt u een meerprijs per persoon voor het ontspan en geniet weekend:
€ 97,50 p.p. voor volwassenen
€ 49,00 p.p. voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar
Kinderen tot en met 4 jaar gratis.

Dit arrangement kan het hele jaar door geboekt worden, (m.u.v. Kerst) ook bij aanbiedingen en kan bij elk type bijgeboekt worden!

Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1077 customer reviews