Logo Marveld

Bungalowpark met luxe bungalows

Bent u toe aan wat extra luxe en ontspanning? De vakantie is de ideale tijd om helemaal tot rust te komen in één van onze luxe bungalows met wellness. Ontspan in de jacuzzi met een goed boek of glas wijn en geniet in de sauna.

Op ons bungalowpark zijn zowel standaard bungalows te huur, als luxe bungalows met eigen jacuzzi, sauna of sunshower. Een luxe bungalow is ideaal om er een weekend tussen uit te glippen en weer helemaal op te laden!

Bekijk hier het aanbod aan bungalows
Marveld badkamer Luxe Vijver Villa

Bungalows met jacuzzi en sauna

Iets te vieren? Boek dan een luxe bungalow en ga er een weekend, midweek, week of langer tussenuit. Schenk uw favoriete drankje in en laat uw spieren ontspannen in het warme water van uw eigen jacuzzi!

Op ons bungalowpark kunt u ook met minder mooi weer ontspannen. Geniet van privacy, luxe en comfort in één van onze luxe bungalows. U komt niets tekort tijdens uw vakantie op ons bungalowpark in de Achterhoek.

Marveld badkamer Luxe Vijver Villa

Luxe bungalows

Optimaal genieten van een welverdiende vakantie? Dan zijn onze luxe vakantie villa’s aan te raden. Naast de sfeervolle inrichting beschikt u over een privé sauna, douche met stoomcabine, grote whirlpool en privé sauna. De luxe vijver villa is een vrijstaande bungalow voor acht personen en geschikt voor een heerlijke luxe vakantie op ons bungalowpark!

Ook zijn er luxe bungalows voor zes personen met eigen wellness. Er zijn ook bungalows te huur met infraroodsauna in de tuin. Bekijk hier het aanbod.

Meer informatie over de Luxe Vijver Villa Boek direct een vakantie bij Marveld
wildwaterbaan Marveld Recreatie

Faciliteiten op het bungalowpark

Terwijl u tot rust komt in één van de luxe bungalows op ons bungalowpark, kunnen de kinderen zwemmen in het subtropische zwembad, mee knutselen in de kidsclub of spelen in de speeltuin. Op het bungalowpark vindt u diverse faciliteiten van sport- en spel zoals tennis, bowling, pitch en putt of midgetgolf, evenals een waterpark met waterglijbanen en diverse restaurants. Geniet optimaal van uw vakantie!

Alle faciliteiten van het bungalowpark Ontdek het zwembad