Logo Marveld

Kamperen in de Achterhoek

Een fantastisch idee: kamperen in de Achterhoek!

Graag een vakantie in de Achterhoek boeken? Dat kan bij Marveld Recreatie! Marveld Recreatie is een camping in de Achterhoek met voor ieder wat wils. Bij een vakantie in de Achterhoek kun je niet alleen rekenen op rust en ruimte, ook voor een actieve vakantie ben je bij Marveld aan het juiste adres.

Bij Marveld Recreatie vind je de vakantie in de Achterhoek voor jong en oud. Zowel voor de allerkleinsten als de oudsten in het gezin is er van alles te beleven. Wat te denken van een subtropisch zwembad, verwarmd buitenbad met waterpark en waterglijbanen, bowling, midgetgolf, pitch- en putt, tennis en meer. Laat de kinderen ook kennismaken met ons fantastische animatieteam. Ga voor een geslaagde vakantie in de Achterhoek naar Marveld Recreatie!

Boek direct een vakantie in de Achterhoek
Zwembad Marveld Recreatie

Camping in de Achterhoek met zwembad

Op zoek naar een camping met zwembad in de Achterhoek? In de zonneweide bij het buitenzwembad kunt u heerlijk een boek lezen terwijl de kinderen dobberen in ons zwembad of de vele waterglijbanen uitproberen. Zoekt u ontspanning? Maak dan gebruik van onze wellness met diverse sauna’s. Bekijk hier ons subtropische zwembad!

Kindvriendelijke camping in de Achterhoek

Op zoek naar een camping voor het hele gezin? Met een grote buitenspeeltuin met airtrampoline, een treintje dat dagelijks in de speeltuin rijdt en vele speeltoestellen is er volop vermaak voor de kinderen! In de weekenden en de landelijke vakanties is er animatie aanwezig. Bij de kidsclub wordt er dagelijks geknutseld en worden leuke spellen gespeeld. Voor de iets oudere kinderen is er wandklimmen, handboogschieten, trefbal, kanovaren en meer.

Kamperen Marveld

5 sterren camping Marveld

Op onze 5 sterren camping doen wij er alles aan om je op elk moment van het jaar een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Onze kampeerplaatsen zijn 100m2 groot, hebben een eigen stroomaansluiting van 6 ampère (zelf te verhogen tot 16) en beschikken over een watertappunt. Naast de standaard kampeerplaatsen, is het ook mogelijk een kampeerplaats te boeken met privé sanitair zodat je niet hoeft te lopen naar het sanitairgebouw. Geniet van een ontspannen verblijf!