Logo Marveld

Reviews

altijd weer geweldig en goed verzorg en veel plezier en lol we komen er graag blijft een geweldig park

Familie M Sipma uit Bolsward,
oktober 2013

Voor de derde keer geweestdit jaar Maar het blijft elke keer weertop Elke keer te kort.

Familie Dieleman uit Terneuzen,
oktober 2013

wij gaan in de herfstvakantie naar Marveld we hebben er heel erg veel zin in!!! we zijn er een paar jaar geleden ook geweest en het was echt heel erg leuk en heel erg goed !!! we hebvben er zin in !!! groetjes merel (12)

Familie Broekhof uit Voorhout,
oktober 2013

We kijken alweer uit naar onze geweldige herfstvakantie bij marveld,we rijden 4 uur vanuit België gewoon omdat het hier zo leuk is!

Familie Hooylaerts-Van Goethem uit St-Joris Winge België,
oktober 2013

Wij gaan met de herfstvakantie al weer voor de 10e keer naar Marveld,wij zijn al in verschillende jaargetijde geweest maar het maakt niet uit waneer je gaat het is gewoon in een woord SUPER GOED wij hebben op Marveld alles wat we willen TOPPIE

Familie Van der Heijden uit Oss,
september 2013

ik ben er nu al 8x geweest en we gaan weer

Familie Timmer uit Zeewolde,
september 2013

Super mooi park. Goed onderhouden en voorzien van alle luxe!!

Familie Vogelaar uit Krimpen Aan Den Ijssel,
augustus 2013

Wat een geweldige week hebben wij achter de rug!! Keurig schoon park, huisjes in zeer goede staat(duo 8), top recreatie team! Elke dag gezwommen in het zwembad met verschillende baden en uitdagingen voor onze kinderen!! Volgend jaar komen we zeker terug!!

Familie Dhr. Van der Meij uit Rijnsburg,
augustus 2013

Mooi,schoon,gezellig,betaalbaar,voor iedereen wat te doen gewoon heel goed.

Familie Van der Meij uit Rijnsburg,
augustus 2013

een geweldige fijne camping kom er nu voor t zevende jaar en t bevalt nog steeds!!!!

Familie Mevr. Luppes uit AALTEN,
augustus 2013

een heel fijn ,gezellig schoon park,echt genieten daar!!!echt vakantie!!!!!

Familie J.dullaard uit Zevenhuizen Zh,
augustus 2013

We hebben weer een geweldige vakantie gehad op Marveld en we komen zeker terug!

Familie Mevr. M.Baas uit Valthe,
augustus 2013

Superool megavet Marveld dat is het 1ste wat in me opkomt! We hebben 2 super weken gehad met ons gezin. Onze meiden dansen en zingen nog steeds mee op de cd van Marveld. En vooral het animatieteam is echt super. Het park is heel schoon en kindvriendelijk en gezellig. Een echte aanrader.

Familie Welten uit Lage Zwaluwe,
augustus 2013

Super park veel te doen leuke week gehad

Familie Lagraauw uit Honselersdijk,
augustus 2013

Wederom een fantastische vakantie gehad op Marveld. Een dikke pluim voor de medewerkers die ervoor zorgen dat Marveld een top camping is. Helaas een dikke min voor camping gasten met een hond die te beroerd zijn om de uitwerpselen van hun trouwe viervoeter op te ruimen en weg te gooien. Een kleine moeite die blijkbaar te veel is voor sommige gasten. Jammer.

Familie Deen uit Hoofddorp,
augustus 2013

We zijn nu 2 jaar achtereen op deze fantastische Bungalow park geweest en gewoon één woord "SUPER" Alles keurig netjes schoon,leuke mensen die er werken,je word op je wenken bediend,en erg gastvrij voor iedereen en ook een aanrader is de Groenlo Vestingstad Express....alles word goed uitgelegd van hoe of wat en je ziet dan iets meer dan Marveld alleen echt een aanrader,en de kinderen......je ziet ze bijna de hele dag niet terug een geweldig team zorgt ervoor dat ze niks te kort komen,en in de avond lekker genieten op het terras,met live muziek heerlijk,nee volgend jaar zijn we zeker weer terug op deze mooie locatie.....bedankt voor de leuke vakantie

Familie Dijkman uit Wapenveld,
augustus 2013

Het was weer een fantastische vakantie mooi weer mooi huisje en een marveld team waar je u tegen zegt.

Familie Schaaf uit Franeker,
augustus 2013

Ik heb van de week een foto van ons ingestuurd, maar wil nog even een reactie geven. Wij zijn nu afgelopen weken voor de derde keer bij jullie op de camping geweest, en het was weer Super!!!Wij zegen al 3 jaar dat we weer een keer naar frankrijk willen, maar de kids willen ieder jaar weer terug, en zolang de kids zich vermaken, vermaken wij ons ook! Dus voor camping Marveld een dikke DUIM!!!

Familie Dhr. Brummelman uit Vorden,
augustus 2013

Dit jaar voor het eerst geweest Zeer mooie camping . Veel faciliteiten. Zeer mooi zwembad. Goede horeca. Komen zeker volgend jaar terug

Familie De Jager uit Arnhem,
augustus 2013

We komen hier al 8 jaar,gaat echt niet vervelen.Het is en blijft het leukste park dat we kennen.

Familie Timmermans uit Oss,
augustus 2013

Een toffe camping voor jong en oud een gezellige sfeer gezellige terras met gezellige muziek en elke avond disco voor de jeugd en over dag worden dingen bedaagd voor de jongeren. we komen al voor de derde jaar . Tot volgend jaar

Familie Van der Molen uit Amstelveen,
augustus 2013

We zijn al vaker geweest, maar dit jaar voor het eerst in de zomervakantie.2 weken geweest in een duo 4 huisje.Schoon en net park.Alles wat je hebben wil is er op dit park.En een super animatieteam!!! Echt een aanrader.

Familie Langeveld uit Beneden-Leeuwen,
augustus 2013

Net terug van weekje Marveld. Voor de eerste keer geweest maar wat is dit toch een geweldig mooi park. En wat een super animatieteam. Echt een dikke duim voor ze. Komen zeker terug.

Familie Mevr. Giesbers uit Vianen Nbr,
augustus 2013

top camping echt een aanrader hebben het heel leuk gehad samen met de kinderen

Familie Brunnekreef uit Goor,
augustus 2013

Schrijf een review