Bungalowpark Achterhoek

Bungalowpark Achterhoek

Bent u op zoek naar een bungalowpark in de Achterhoek? Kijkt u dan eens wat Marveld Recreatie in de Achterhoek u te bieden heeft. Marveld Recreatie is een bungalowpark in de Achterhoek waar van alles te beleven is voor jong en oud. U hoeft zich absoluut geen moment te vervelen. U kunt actief fietsen door de bossen, zwemmen in ons subtropische zwembad of luieren in één van onze sauna’s.

Heerlijk genieten in een bungalow in de Achterhoek

Ons bungalowpark heeft een ruim aanbod in bungalows in Gelderland. U kunt bij Marveld een bungalow huren van 2 tot maximaal 8 personen. De bungalows zijn voorzien van alle gemakken en maken van uw vakantie een echte vakantie. De receptie ligt centraal op het bungalowpark. Evenals de faciliteiten van Marveld waaronder het restaurant, het subtropische binnenzwembad en de bowlingbanen. Met de ruime terrassen midden op ons bungalowpark kunt gezellig buiten eten, s’avonds genieten van muziek of gewoon heerlijk genieten van de zon. Als gast van ons bungalowpark mag u gratis gebruik maken van ons subtropisch zwembad. Marveld haar slogan is niet voor niets: “waar je mensen gelukkig maakt!”.

De prachtige omgeving van de Achterhoek

Bungalowpark Marveld ligt midden in de Achterhoek. De Achterhoek kent vele prachtige fietsroutes, wandelroutes en historische (hanze) steden. Naast vele activiteiten in de Achterhoek typeert ons bungalowpark ook door haar faciliteiten. Als u even tot rust wilt komen in de Achterhoek kunt u heerlijk genieten van onze sauna’s, zwembaden of een potje golfen op de Pitch & Putt banen.

Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1060 customer reviews