Vakantiepark Gelderland

Het vakantiepark met 5 sterren, Marveld Recreatie!

Marveld Recreatie is niet zomaar een vakantiepark in Gelderland, het is een park dat voortdurend denkt aan haar bezoekers. Wij zorgen ervoor dat de gast zich thuis gaat voelen, wij zijn per slot van rekening gastheer en -vrouw. Dit resulteert in een natuurrijk vakantiepark waar voor iedereen wat te doen is en waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Boek een vakantie en ontdek je geluk bij Marveld Recreatie!

Vakantiepark in Gelderland, met 5 sterren op vakantie!
Een vakantiepark in Gelderland, dat is Marveld Recreatie. Ons vakantiepark grenst aan het stadje Groenlo, een prachtige stad met veel (historische) activiteiten. Op ons vakantiepark in Gelderland kun je prinsheerlijk tot rust komen in de sauna, maar ook voor een actieve vakantie is ons bungalowpark in Gelderland een goede locatie. In de omgeving kun je heerlijk fietsen (of mountainbiken), wandelen, kanovaren of zelfs leren duiken in ons zwembad. De kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven in het zwembad of in één van de vele speeltuinen. Dus of je nou voor een actieve vakantie kiest of juist prinsheerlijk wil luieren, bij Marveld is voor iedereen wat te doen. Onze slogan is niet voor niets: Ontdek je geluk!

Activiteiten rondom Gelderland

Vakantie in Gelderland

Een bezoek aan ons vakantiepark in Gelderland staat voor relaxen maar ook actieve zaken ondernemen. In de provincie Gelderland en omstreken zijn genoeg activiteiten te ondernemen voor een actieve vakantie. Vakantiepark Marveld grenst direct aan Groenlo, een prachtige plaats met een diverse bezienswaardigheden die refereren aan de historische stad.

Een greep uit de faciliteiten op vakantiepark Marveld

Vakantiepark Gelderland: 5 Sterren!

Op ons vakantiepark Gelderland valt genoeg te beleven voor alle leeftijden. Je kunt heerlijk uitrusten in ons subtropische zwembad, gezellig met de hele famile een potje bowlen en zelfs golfen op onze unieke pitch-en-putt banen. Daarna kan er heerlijk worden gedineerd in één van onze restaurants, waar echte fijnproevers kunnen genieten van een typisch Gelders diner of andere lekkernijen. Tevens biedt onze supermarkt tal van produkten voor het maken van een eigen menu in de geboekte bungalow. Keuze volop!

Een greep uit de activiteiten in en rondom vakantiepark Gelderland

  • Actief mountainbiken door Gelderland door onze GPS route
  • Kanovaren door de Achterhoek, het riviertje de Slinge loopt langs ons vakantiepark en door Gelderland
  • Duiken in het zwembad van Marveld. Leer professioneel duiken bij Marveld
  • Bezoek de historische binnenstad van Groenlo (Gelderland) met de Groenlo Vestingstad Express en ontdek de Achterhoek

Reserveren?

Een vakantie op Marveld reserveren? Dat kan! Boek direct online of bel met onze reserveringslijn op (0544) 466 000.

Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1079 customer reviews