Logo Marveld

Bungalowpark in de Achterhoek

In het oosten van Nederland ligt de Achterhoek. Hier kunt u prachtig wandelen en fietsen in de natuur en genieten van de ruimte en rust. Marveld is ooit begonnen als kleine camping, maar ondertussen uitgegroeid tot groot bungalowpark.

Bent u op zoek naar een bungalow in een mooie omgeving, maar waar ook veel te doen is? Breng dan een bezoek aan ons bungalowpark in de Achterhoek!

Boek hier uw bungalow
Marveld badkamer Luxe Vijver Villa

Bungalowpark in de Achterhoek

Marveld heeft diverse bungalows, van klein tot groot en simpel tot luxe. Er is altijd wel een bungalow die aansluit bij uw wensen. Er zijn bungalows te huur geschikt van 4 tot 8 personen, compleet ingericht en met een ruim terras en tuinmeubilair.

Ook zijn er bungalows te huur met jacuzzi en sauna, zodat u heerlijk kunt ontspannen van eigen wellness. Daarnaast zijn alle tuinen van de bungalows gelegen op het zuiden, zodat u kunt genieten van heerlijke lange zomeravonden.

Bekijk hier het aanbod aan bungalows

Bungalowpark met subtropisch zwembad

Wilt u er toch even tussenuit? Maar zit het weer niet mee? Boek dan een bungalow op ons vakantiepark met zwembad. Marveld beschikt over een subtropisch zwemparadijs met waterpark!

Met vele waterglijbanen waaronder een 100 meter lange wildwaterbaan, bandenglijbaan, trechterglijbaan, steile glijbaan en speedglijbanen is zwemplezier gegarandeerd! In het wedstrijdbad kunnen daarnaast baantjes gezwommen worden en de kinderen kunnen zich goed vermaken bij het peuterbad of het spraypark met waterelementen. De kinderen beleven urenlang waterpret terwijl u tot rust komt in bijvoorbeeld het bubbelbad!

Bekijk hier ons subtropische zwembad
met waterpark!
Waterspeeltoestel Marveld

Jong en oud kunnen zich goed vermaken op ons bungalowpark!

Er is een grote buitenspeeltuin voor kinderen, diverse water- en speeltoestellen, een animatieteam dat in de weekenden en landelijke vakanties allerlei activiteiten organiseert, diverse sportfaciliteiten zoals tennis, pitch- en putt, padel, midgetgolf, bowling en meer! Wilt u liever iets actiefs doen? Huur dan een mountainbike of fiets en ontdek de Achterhoek. Voor een lekker drankje of hapje kunt u terecht bij één van onze restaurants op het park.

Alle faciliteiten van het bungalowpark