Logo Marveld

Internet

Zorgeloos internetten op vakantie.

Bij de boekingsprijs is één wifi-code (voor twee apparaten) per locatie inbegrepen, zowel in de bungalows als op de camping. WIFI is op het gehele vakantiepark bereikbaar.

Camping met gratis WIFI

Gratis WIFI op de camping? Dat kan bij Marveld Recreatie! De toeristische kampeerplaatsen zijn voorzien van internet door WIFI-masten. Deze WIFI-masten zijn voor elke toeristische plaats op de camping bereikbaar. U kunt daardoor gebruik maken van WIFI op de camping.

Kosten WIFI

Bij de boekingsprijs is één wifi-code (voor twee apparaten) per locatie inbegrepen, zowel in de bungalows als op de camping.

Wilt u meer meer dan 2 apparaten internetten? Dat kan natuurlijk! In de hal van het zwembad staat een wifi apparaat waar u extra wifi codes kunt kopen. Ook bij de receptie is het mogelijk om wifi bij te kopen.

WIFI netwerk

Om te zorgen dat iedereen gebruik kan maken van het WIFI netwerk zijn een aantal poorten geblokkeerd. Hierdoor is het bijvoorbeeld niet mogelijk om films en muziek te downloaden. Om een bedrijfsnetwerk te bereiken dient er gebruik te worden gemaakt van een SSL-VPN verbinding.