Logo Marveld

Vier Pasen bij Marveld

Vier het Paasweekend bij Marveld

Optimaal gebruik maken van uw vrije dagen? Ga dan tijdens het Paasweekend een lang weekend weg bij Marveld. Het Paasweekend is ideaal om lekker op pad te gaan met het gezin en echt even tijd met elkaar door te brengen. De natuur ontwaakt uit de winterslaap en kleurt langzaam groen en de dagen worden warmer.

Verblijf in één van onze bungalows, in het hotel of op de camping. Ga gezellig samen brunchen met verse broodjes en in de middag samen Paaseieren zoeken. Het recreatieteam organiseert leuke Paasactiviteiten. Plons daarna in het subtropische zwembad, ontdek de 100 meter lange wildwaterbaan of ga de competitie aan op de bowlingbaan.

Pasen Marveld

Paasbrunch bij Marveld Recreatie

Met diverse vers gebakken broodjes hard/zacht, croissants, paasbrood, ruime keuze aan beleg (hartig/zoet), muffins, donuts, fruit, yoghurt/kwark en muesli, gerookte zalm, salades, diverse eiergerechten, pannenkoekjes, bacon, knakworstjes, broodjes hamburger, lende steakjes, mini snacks, friet, aardappel gratin, gamba’s, soepen, pizzapunten, salades, wrapjes, ragout, ijs en meer.

Voor een reservering kunt u het best even met ons bellen: 0544-466000. Let op, de Paasbrunch kunt u alleen reserveren als u bij ons op het park verblijft.

Let op: de Paasbrunch 2025 is op dit moment nog niet te boeken!

Subtropisch zwemplezier

Met Pasen kun je genieten van een spetterende tijd in ons subtropisch zwembad compleet met spectaculaire glijbanen en een wildwaterbaan. Laat je verrassen door het plezier en de sensatie terwijl je van de glijbanen glijdt en de stroomversnellingen van de wildwaterbaan trotseert. Het wordt een onvergetelijke ervaring met veel waterpret voor het hele gezin in de Paasvakantie.

Ontdek Marveld’s waterpret

Animatie tijdens Pasen

Tijdens de Nederlandse schoolvakanties bieden wij een compleet animatieprogramma aan. Ook buiten de schoolvakanties is er in alle weekenden volop animatie.

Ben je er klaar voor? En kom jij ook paaseieren zoeken in het Paasweekend?

Bekijk hier het animatieprogramma
Fietsen Achterhoek

Fietsen en wandelen in de omgeving

Ontdek de prachtige Achterhoek te voet of op de fiets. Verken de prachtige landschappen, de kronkelende paden en de charmante dorpjes terwijl je geniet van de rust en de ruimte in onze regio.

Bij de receptie van het bungalowpark zijn gratis fiets- en wandelroutes te verkrijgen. Kom en ontdek de verborgen pareltjes van onze prachtige streek.

Ontdek de omgeving