Logo Marveld

5-sterren camping in de Achterhoek

Vijf-sterren camping in de Achterhoek

Op zoek naar een 5-sterren camping in de Achterhoek? Kom dan kamperen op camping Marveld! Ervaar het ultieme vakantiegevoel en geniet van de vele faciliteiten. Bij het zien van het subtropische zwemparadijs weet je dat je verblijf niet meer stuk kan. Ook al zit het een keer niet mee met het weer, in ons subtropische zwembad heeft de hele familie plezier. Of je nu kiest voor een bungalow, het hotel of een kampeerplaats: wij zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

Camping met subtropisch zwembad, waterpark en glijbanen

Oneindig vaak van de glijbanen, bommetjes maken of lekker spetteren in het peuterbad. Naast het zwembad is er een waterpark met vele waterglijbanen! Van een 100 meter lange wildwaterbaan, spraypark met waterspeeltuin en diverse waterfonteinen wordt toch iedereen blij? Bekijk hier ons zwembad!

Bekijk hier ons zwembad
kamperen Marveld

Camping met 5 sterren

Kamperen is voeten in het gras, tijd voor elkaar, een praatje tijdens de afwas en lekker veel buiten zijn. Geniet van de gezelligheid, vele activiteiten van het animatieteam en alle faciliteiten: dat maakt Marveld tot de ideale camping. Zelfs kamperen in de winter is erg in trek. Alle sanitairgebouwen hebben vloerverwarming en er ligt een grote overdekte kunstijsbaan voor de deur.

Elke kampeerplaats beschikt over:

  • Gedeelde water aan- en afvoer
  • Stroomvoorziening (6 ampère tot maximaal 16 ampère)
  • Een centrale antenne voor het TV-signaal
  • Ruime kampeerplaatsen (100 m2)
  • Uitgebreide wasgelegenheden met familiedouches
  • Verwarmde sanitairgebouwen met wasmachines en wasdrogers
  • Gratis WIFI (1 code voor 2 apparaten)
Boek nu een kampeerplaats
E-choppers Marveld

Eindeloze mogelijkheden

Onze faciliteiten zijn het hele jaar door geopend en in de schoolvakanties draait onze animatie op volle toeren. De sportievelingen onder ons hoeven tijdens een vakantie bij Marveld ook niet stil te zitten. Sla een balletje op de tennisbaan (zowel binnen- als buiten), kom een partij voetballen of met minder mooi weer bowlen. Ook is er een padelbaan, pitch- en putt baan, footgolf en midgetgolfbaan. Verken de omgeving te voet of per fiets, e-chopper of mountainbike en sluit de dag af met een heerlijk diner in één van onze restaurants. Bekijk hier alle faciliteiten van onze 5-sterren camping.

Bekijk hier de faciliteiten