Logo Marveld

Beleef de meivakantie bij Marveld!

Volop lente!

De dagen worden langer, de temperatuur stijgt tot in de dubbele cijfers, de natuur begint te bloeien en langzaam komt de zomer in zicht. De winterjas is niet meer nodig en het vakantiegevoel begint te komen. Tijd om te genieten dus!

Huur een bungalow in de meivakantie, een overnachting in het hotel, of ga gezellig kamperen op de camping. Voor iedereen is er wat wils!

Boek nu uw vakantie bij Marveld Recreatie

Bungalows, hotel, camping

Onze bungalows zijn van alle comfort voorzien, zodat u optimaal kunt genieten van de vakantie. Ook zijn er bungalows met jacuzzi en sauna, om even heerlijk op te laden van de drukte van thuis.

Ook is het mogelijk om te overnachten in Havezate Marveld. Het hotel telt 36 luxe appartementen, een romantische Torenkamer, een ontbijtzaal, een vergaderruimte en een luxe wellness.

Liever met de caravan op pad? Kom dan kamperen! De kinderen vermaken zich bij het recreatieteam terwijl u geniet van het zonnetje en de krant leest.

Wellnessruimte LVV8
Fietsen Achterhoek

Vakantie in de Achterhoek

Marveld Recreatie ligt in Groenlo, de Achterhoek. Ga lekker fietsen of wandelen langs de weilanden en geniet van de prachtige kleuren die het mooie seizoen te bieden heeft. Er is zoveel te zien op vakantie in eigen land. Laat u verrassen door het mooie landschap. Bij ons kunt u (elektrische) fietsen huren, skelters of bijvoorbeeld mountainbikes. Bij de receptie zijn gratis wandel- en fietsroutes te verkrijgen.

Wandelen en fietsen in de Achterhoek

Ontdek onze waterglijbanen!

Een bezoek aan het subtropische zwembad niet ontbreken tijdens de vakantie. Er is een wildwaterbaan van bijna 100 meter lang, drie speedglijbanen en een spraypark. Het buitenzwembad is ook geopend!

Meer info over het zwembad!
Wildwaterbaan Marveld
Glijbaan Marveld

Activiteiten om te ondernemen met het hele gezin!

U hoeft het vakantiepark niet af voor een leuke tijd! Voor alle leeftijden is er van alles te doen. Pitch en putt, voetgolf, midgetgolf of bowling zijn leuke activiteiten om met het gezin te ondernemen. Het recreatieteam zorgt in de weekenden en vakanties voor vermaak voor de kinderen.

Bekijk hier alle faciliteiten